Despre noi

 

Ne-am nascut din pasiunea pentru frumos. Am realizat ca moda si styling-ul sunt domeniile ce ne implinesc si ne aduc satisfactii personale. Am inceput acest business pentru a oferi doamnelor si domnisoarelor ce urmeaza sa se casatoreasca sau nu, un alt stil si un alt mod de consiliere in alegerea rochiei de mireasa sau a rochiei de seara.
 
Colaboram cu designeri cunoscuti la nivel international si care prin stilul lor distinctiv si pasiunea pentru frumos ne-au cucerit.
 
Viziunea noastra in a alege sa colaboram cu un anume producator si implicit cu designerii lui, este diferita, deoarece dorim sa oferim clientelor noastre pe langa pret si o calitate superiaora a materialelor folosite in crearea rochiilor de mireasa. Rochiile de mireasa create de catre partenerii nostri sunt incantatoare si ofera o combinatie intre stilul clasic si cel modern.
 
O parte din creatii, in special cele ale rochiilor de seara, sunt rodul imaginatiei noastre. Stilul abordat de catre noi, este un stil ce imbina diferite timpuri ale fashion-ului astfel ducand la modele unicate.

Despre rochii

Unicul și de exceptie fel al rochiei de seara sau al rochiei de mireasa sunt adevărata noastra pasiune. Dorim sa impărtășim această pasiune cu tine. În salonul nostru fiecare femeie, viitoare mireasa sau nu, primeste intreaga noastra atentie si intregul nostru devotament in a-i oferi sau a-i crea la comanda un design individual pentru rochia de mireasa sau de seara. Ni se pare, de asemenea, un lucru important in a oferi si cele mai bune servicii cliențelor noatre, toate acestea realizandu-se într-o atmosferă familiară și pozitivă si tinand cont de faptul ca fiecare femeie este un partener cu drepturi depline în alegerea sau crearea magică a rochiei de mireasa sau a rochiei de seara.